Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový knedlík z vařených brambor paní hajné ze „Šlajfu“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie10 834 kJ /
2 590 kcal
Bílkoviny68,62 g
– z toho živočišné bílkoviny15,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,00 g
Tuky19,11 g
– nasycené4,08 g
– nenasycené8,70 g
–– mononenasycené5,44 g
–– polynenasycené3,26 g
––– omega 30,40 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 466 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy516,26 g
– cukry25,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg středně velký vařený brambor Brambor zimní 1500 g
2 ks 2 ks vejce Vejce slepičí 126 g
200 g 200 g hladká mouka Mouka pšeničná hladká 200 g
150 g 150 g bramborový škrob Bramborový škrob 150 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.