Nutriční hodnoty (Buchta s ovocem a s pudingem paní hajné ze „Šlajfu“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 942 kJ / 3 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,99 g |
Tuky | 131,67 g |
– nasycené | 25,72 g |
– nenasycené | 98,12 g |
–– mononenasycené | 31,54 g |
–– polynenasycené | 66,58 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 10,22 g |
Cholesterol | 516 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 537,76 g |
– cukry | 212,80 g |
––– laktóza | 8,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 sáček 1 sáček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 dcl 1 dcl smetany (30%+) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 dcl 1 dcl plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 100 ml |
1 dcl 1 dcl slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
1 lžička 1 lžička citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
jahody | Jahody čerstvé | |
2 ks 2 ks vejce | Vejce slepičí | 126 g |
voda | Voda | |
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
2 balení 2 balení vanilkového pudinku (nebo ananasového) | Puding v prášku | 74 g |