Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře po myslivecku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 457 kJ /
1 543 kcal
Bílkoviny18,83 g
– z toho živočišné bílkoviny3,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,68 g
Tuky119,87 g
– nasycené43,43 g
– nenasycené75,11 g
–– mononenasycené63,90 g
–– polynenasycené11,21 g
––– omega 30,13 g
Vláknina34,36 g
Cholesterol 63 mg
Sodík 3,86 g
Sůl9,40 g
Sacharidy62,39 g
– cukry35,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
hladká mouka (na poprášení) Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
90 g 90 g anglické slaniny Anglická slanina 90 g
1 1 cibule (velká) Cibule čerstvá 70 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
125 ml 125 ml červeného vína Víno červené suché 125 ml
400 g 400 g konzervovaných rajčat (krájených) Rajče červené sterilované 400 g
75 ml 75 ml rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 75 g
2 lžíce 2 lžíce šalvěje (nakrájené) Šalvěj čerstvá 30 g
4 lžíce 4 lžíce petrželky (nakrájené) Petržel nať čerstvá 60 g
citrónová kůra (nastrouhaná) Citronová kúra čerstvá
2 lžíce 2 lžíce kaparů Kapary 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.