Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Citronové kuře pečené v soli s omáčkou z řapíkatého celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 780 kJ /
1 382 kcal
Bílkoviny210,86 g
– z toho živočišné bílkoviny179,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,26 g
Tuky13,25 g
– nasycené3,60 g
– nenasycené8,29 g
–– mononenasycené3,92 g
–– polynenasycené4,37 g
––– omega 31,33 g
Vláknina92,94 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 202,56 g
Sůl505,64 g
Sacharidy59,40 g
– cukry26,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa (cca 500g masa) Kuře prso 700 g
500 g 500 g soli Sůl mořská 500 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
5 5 bílků Vaječný bílek 165 g
šalvěj (nejlépe čerstvá, já měla jen sušené listy) Šalvěj čerstvá
4 řapíky 4 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 2000 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
troška smetany Smetana kravská sladká 12%
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
špetka špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
1 kousek 1 kousek celé skořice Skořice ceylonská
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
brambory Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.