Nutriční hodnoty (Omáčka z pečené máslové dýně se sýrem a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 679 kJ / 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 3,93 g |
– nasycené | 2,55 g |
– nenasycené | 1,19 g |
–– mononenasycené | 1,04 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 21,28 g |
– cukry | 15,26 g |
––– laktóza | 10,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 máslové dýně (větší) | Dýně máslová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
4 snítky 4 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
0,75-1 hrnek 0,75-1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 219.9999988079071 ml |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
2 lžíce 2 lžíce sýru Pecorino Romano | Pecorino | |
2 lžíce 2 lžíce sýru Gran Moravia | Parmezán | |
1/2 1/2 opravdu tenkého plátku másla | Máslo kravské | 0.5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 porce 2 porce špaget (nebo jiných těstovin) | Špagety pšeničné | |
Gran Moravia na ozdobu | Parmezán | |
3 plátky 3 plátky pancetty (slaniny) | Pancetta |