Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z pečené máslové dýně se sýrem a bylinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie679 kJ /
162 kcal
Bílkoviny9,30 g
– z toho živočišné bílkoviny7,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky3,93 g
– nasycené2,55 g
– nenasycené1,19 g
–– mononenasycené1,04 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,02 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy21,28 g
– cukry15,26 g
––– laktóza10,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 máslové dýně (větší) Dýně máslová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 snítky 2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
4 snítky 4 snítky tymiánu Tymián sušený
0,75-1 hrnek 0,75-1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 219.9999988079071 ml
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce sýru Pecorino Romano Pecorino
2 lžíce 2 lžíce sýru Gran Moravia Parmezán
1/2 1/2 opravdu tenkého plátku másla Máslo kravské 0.5 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 porce 2 porce špaget (nebo jiných těstovin) Špagety pšeničné
Gran Moravia na ozdobu Parmezán
3 plátky 3 plátky pancetty (slaniny) Pancetta

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.