Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňovo celerové knedlíčky se slaninou a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 029 kJ /
2 158 kcal
Bílkoviny34,18 g
– z toho živočišné bílkoviny13,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,25 g
Tuky147,01 g
– nasycené64,74 g
– nenasycené77,46 g
–– mononenasycené64,05 g
–– polynenasycené13,41 g
––– omega 31,08 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 364 mg
Sodík 9,45 g
Sůl23,51 g
Sacharidy165,80 g
– cukry12,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g dýně Hokkaido - bez slupky a semínek Dýně Hokkaidó čerstvá 250 g
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky - podle potřeby o něco více Mouka pšeničná polohrubá 150 g
3 lžíce 3 lžíce Solamylu Bramborový škrob 45 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli do těsta Sůl mořská 2 g
1 lžíce 1 lžíce soli (do vody) Sůl mořská 15 g
150 g 150 g Gazdovské slaniny Špek 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
vejce podle potřeby Vejce slepičí
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
nať lahůdkové cibule Cibulka jarní nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.