Nutriční hodnoty (Dýňovo celerové knedlíčky se slaninou a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 029 kJ / 2 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,25 g |
Tuky | 147,01 g |
– nasycené | 64,74 g |
– nenasycené | 77,46 g |
–– mononenasycené | 64,05 g |
–– polynenasycené | 13,41 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 364 mg |
Sodík | 9,45 g |
Sůl | 23,51 g |
Sacharidy | 165,80 g |
– cukry | 12,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g dýně Hokkaido - bez slupky a semínek | Dýně Hokkaidó čerstvá | 250 g |
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky - podle potřeby o něco více | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli do těsta | Sůl mořská | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce soli (do vody) | Sůl mořská | 15 g |
150 g 150 g Gazdovské slaniny | Špek | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
vejce podle potřeby | Vejce slepičí | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
nať lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá |