Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelenina zapečená na bramborovo-sýrovém lůžku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 297 kJ /
1 266 kcal
Bílkoviny76,85 g
– z toho živočišné bílkoviny71,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky77,48 g
– nasycené26,26 g
– nenasycené46,88 g
–– mononenasycené32,39 g
–– polynenasycené14,49 g
––– omega 32,86 g
Vláknina5,50 g
Cholesterol 493 mg
Sodík 3,10 g
Sůl7,24 g
Sacharidy62,57 g
– cukry17,27 g
––– laktóza14,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středně velkých brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 250 g
100 g 100 g tučnějšího tvrdého sýra (Gouda, Madeland...) Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
1 nožička 1 nožička Ostravské klobásy nebo jiná oblíbená uzenina, případně můžeme uzeninu i vynechat Klobása 220 g
1 1 střední pórek Pórek čerstvý
1 1 uvařená červená řepa Červená řepa čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 g 200 g přírodního smetanového jogurtu nebo zakysané smetany Jogurt kravský bílý 3,5% 200 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
5 plátků 5 plátků Mascarpone s růžovým pepřem Mascarpone

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.