Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Toskánská játrová paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 196 kJ /
1 003 kcal
Bílkoviny100,58 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,58 g
Tuky28,48 g
– nasycené8,29 g
– nenasycené13,53 g
–– mononenasycené8,82 g
–– polynenasycené4,71 g
––– omega 30,00 g
Vláknina49,73 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 1,66 g
Sůl3,80 g
Sacharidy51,36 g
– cukry17,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 menší klobása ( Italové používají neuzenou masovou, ne příliš paprikovou ) Klobása
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 PL 1 PL kaparů Kapary 15 g
4 4 ančovičky Ančovičky v oleji
čerstvá šalvěj Šalvěj čerstvá
cca 70 ml 70 ml bílého vína Víno bílé suché 70 ml
2 KL 2 KL octa balsamico nebo jemného bílého vinného Ocet balsamikový bílý 10 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.