Nutriční hodnoty (Skalické zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 440 kJ / 1 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,08 g |
Tuky | 126,41 g |
– nasycené | 35,43 g |
– nenasycené | 90,73 g |
–– mononenasycené | 65,13 g |
–– polynenasycené | 25,60 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 53,00 g |
– cukry | 25,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového na ovar | Vepřová hlava (jedlý podíl) | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
popř. masox | Bujón hovězí | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |