Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skalické zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 440 kJ /
1 778 kcal
Bílkoviny98,08 g
– z toho živočišné bílkoviny85,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,08 g
Tuky126,41 g
– nasycené35,43 g
– nenasycené90,73 g
–– mononenasycené65,13 g
–– polynenasycené25,60 g
––– omega 30,06 g
Vláknina24,30 g
Cholesterol 750 mg
Sodík 4,12 g
Sůl10,00 g
Sacharidy53,00 g
– cukry25,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového na ovar Vepřová hlava (jedlý podíl) 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2 2 střední brambory Brambor zimní 100 g
popř. masox Bujón hovězí
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.