Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovar s jablkovým křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 278 kJ /
305 kcal
Bílkoviny4,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,28 g
Tuky1,61 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené0,82 g
–– mononenasycené0,17 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 857 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy53,95 g
– cukry38,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 zadní vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
100 g 100 g křenu (i více) Křen čerstvý 100 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
5 lžic 5 lžic masového vývaru Vývar masový
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
50 ml 50 ml bílého vína (nebo vinný ocet) Víno bílé suché 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.