Nutriční hodnoty (Ovar s jablkovým křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 278 kJ / 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
Tuky | 1,61 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,82 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 53,95 g |
– cukry | 38,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 zadní vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g křenu (i více) | Křen čerstvý | 100 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
5 lžic 5 lžic masového vývaru | Vývar masový | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
50 ml 50 ml bílého vína (nebo vinný ocet) | Víno bílé suché | 50 ml |