Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort s broskvemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie34 680 kJ /
8 289 kcal
Bílkoviny125,33 g
– z toho živočišné bílkoviny83,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,50 g
Tuky477,52 g
– nasycené166,69 g
– nenasycené280,62 g
–– mononenasycené215,27 g
–– polynenasycené65,35 g
––– omega 317,49 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 2,77 g
Sodík 956 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy842,60 g
– cukry529,75 g
––– laktóza14,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
kakao Kakao prášek
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
15 g 15 g Solamylu Bramborový škrob 15 g
15 g 15 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 15 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
6 lžic 6 lžic vaječného koňaku Likér vaječný 90 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.