Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (CHOP SUEY (čína z wok pánve) se soba nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 351 kJ /
1 518 kcal
Bílkoviny157,27 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,27 g
Tuky20,82 g
– nasycené5,00 g
– nenasycené11,24 g
–– mononenasycené8,27 g
–– polynenasycené2,97 g
––– omega 30,10 g
Vláknina39,01 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 291 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy149,95 g
– cukry28,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
12 ks 12 ks sušených asijských hub (jidášovo ucho, smrž, černohouby) Hřib čerstvý
větší špetka špetka soli Sůl mořská
asijská sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
2 lžičky 2 lžičky kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 10 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g bambusových výhonků ve slaném nálevu Bambusové výhonky čerstvé 200 g
200 g 200 g klíčků fazole mungo (nebo konzervu mungo fazolí ve slaném nálevu) Mungo 200 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
olej na smažení Olej řepkový
3 lžíce 3 lžíce bílého suchého vína (náhrada za původní rýžové víno) Víno bílé suché 45 ml
černý pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.