Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové pečené s fenyklem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 497 kJ /
1 314 kcal
Bílkoviny135,41 g
– z toho živočišné bílkoviny106,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,41 g
Tuky22,56 g
– nasycené6,07 g
– nenasycené12,29 g
–– mononenasycené9,29 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina54,54 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 791 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy101,60 g
– cukry42,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa já jsem použila palce ale můžete klidně třeba vepřový ořez nebo kostky na guláš Vepřová kýta 500 g
1,5-2 bulvy 1,5-2 bulvy fenyklu ( podle velikosti ) Fenykl hlíza 945 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
cca 8 8 cherry rajčat Rajčata cherry 240 g
2 2 polévkové lžíce kari koření Kari
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
150 ml 150 ml vývaru Vývar hovězí 150 ml
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.