Nutriční hodnoty (Vepřové pečené s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 497 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,41 g |
Tuky | 22,56 g |
– nasycené | 6,07 g |
– nenasycené | 12,29 g |
–– mononenasycené | 9,29 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 54,54 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 791 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 101,60 g |
– cukry | 42,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa já jsem použila palce ale můžete klidně třeba vepřový ořez nebo kostky na guláš | Vepřová kýta | 500 g |
1,5-2 bulvy 1,5-2 bulvy fenyklu ( podle velikosti ) | Fenykl hlíza | 945 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
cca 8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
2 2 polévkové lžíce kari koření | Kari | |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |