Nutriční hodnoty (Masopustní prvorepublikové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
Tuky | 23,54 g |
– nasycené | 5,86 g |
– nenasycené | 11,81 g |
–– mononenasycené | 9,41 g |
–– polynenasycené | 2,41 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 38,80 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 12,32 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 50,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
500 g 500 g uzeného masa raději prorostlejšího dobře vyuzeného | Vepřová plec uzená | 500 g |
klobása | Klobása | |
asi 4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |