Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 225 kJ /
3 400 kcal
Bílkoviny65,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené5,50 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina85,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10,27 g
Sůl25,00 g
Sacharidy720,00 g
– cukry690,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg červené řepy Červená řepa čerstvá 5000 g
2 litry 2 litry vody Voda 2000 ml
1/2 litru 1/2 litru octa Ocet lihový 500 ml
20 g 20 g soli Sůl mořská 20 g
350 g 350 g cukru krupice nebo 60 cukerinů Cukr bílý 350 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.