Nutriční hodnoty (Čínská kuřecí polévka s Jidášovým uchem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 183 kJ / 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 15,15 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 8,78 g |
– cukry | 0,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 kuřete | Kuře | |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
150 150 g houby Jidášovo ucho (nakrájené na kousky a 1 hodinu namočené) | Jidášovo ucho čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |
lžíce lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |