Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s bylinkovým dressingem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 837 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 12,68 g |
– nasycené | 2,47 g |
– nenasycené | 9,92 g |
–– mononenasycené | 8,37 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 89 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 11,77 g |
– cukry | 9,13 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
ledový salát | Salát ledový čerstvý | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
okurky | Okurka salátová čerstvá | |
kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
hrášek | Hrášek zelený | |
1 lžice 1 lžice petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžice 1 lžice kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
1 lžice 1 lžice olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžice 1 lžice bíleho vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
150 ml 150 ml bíleho jogurtu nebo kyslej smotany | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |