Nutriční hodnoty (Pečená vepřová žebírka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 392 kJ / 3 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,10 g |
Tuky | 234,30 g |
– nasycené | 52,36 g |
– nenasycené | 133,26 g |
–– mononenasycené | 104,54 g |
–– polynenasycené | 28,72 g |
––– omega 3 | 2,80 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 4,42 g |
Sůl | 10,60 g |
Sacharidy | 206,00 g |
– cukry | 131,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřových žebírek | Vepřová žebra | 2000 g |
300 g 300 g kečupu | Kečup sladký | 300 ml |
1 lžička 1 lžička mleté kávy | Káva mletá | 5 g |
40 g 40 g česneku | Česnek čerstvý | 40 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
100 g 100 g hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 100 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
100 ml 100 ml pivo Budvaru 12° | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
barevný pepř mletý | Pepř barevný mletý |