Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená vepřová žebírka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 392 kJ /
3 440 kcal
Bílkoviny116,10 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,10 g
Tuky234,30 g
– nasycené52,36 g
– nenasycené133,26 g
–– mononenasycené104,54 g
–– polynenasycené28,72 g
––– omega 32,80 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 4,42 g
Sůl10,60 g
Sacharidy206,00 g
– cukry131,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg vepřových žebírek Vepřová žebra 2000 g
300 g 300 g kečupu Kečup sladký 300 ml
1 lžička 1 lžička mleté kávy Káva mletá 5 g
40 g 40 g česneku Česnek čerstvý 40 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
100 g 100 g hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 100 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
100 ml 100 ml pivo Budvaru 12° Pivo světlé 10ᵒ 100 ml
sůl Sůl mořská
barevný pepř mletý Pepř barevný mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.