Nutriční hodnoty (Skořicový věnec z loupáčkového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 199 kJ / 4 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,40 g |
Tuky | 198,30 g |
– nasycené | 116,82 g |
– nenasycené | 73,19 g |
–– mononenasycené | 60,69 g |
–– polynenasycené | 12,50 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 27,90 g |
Cholesterol | 957 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,22 g |
Sacharidy | 568,13 g |
– cukry | 142,34 g |
––– laktóza | 8,99 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
30 g 30 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 30 g |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 30 g |
na potření plátek plátek másla | Máslo kravské | |
cukr moučka na posypání | Cukr bílý |