Nutriční hodnoty (Kynuté skořicovo - jablkové šneky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 128 kJ / 2 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,80 g |
Tuky | 73,33 g |
– nasycené | 38,08 g |
– nenasycené | 28,57 g |
–– mononenasycené | 22,26 g |
–– polynenasycené | 6,31 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 676 mg |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 311,05 g |
– cukry | 101,90 g |
––– laktóza | 4,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
5 g 5 g sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
80 ml 80 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 80 ml |
40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
60 g 60 g rozpuštěného zchladlého másla | Máslo kravské | 60 g |
40 ml 40 ml vody | Voda | 40 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
máslo na potření | Máslo kravské | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
třtinový cukr nebo krupicový cukr na posypání | Cukr třtinový |