Nutriční hodnoty (Rarášci s volským okem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 210 kJ / 1 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 56,74 g |
– nasycené | 12,03 g |
– nenasycené | 31,54 g |
–– mononenasycené | 24,74 g |
–– polynenasycené | 6,81 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,84 g |
Sacharidy | 77,55 g |
– cukry | 2,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g vepřové plece (vcelku) | Vepřová plec | 350 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce zázvoru (najemno nastrouhaného kořene) | Zázvor sušený | 15 g |
5 lžic 5 lžic solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
špetku špetku mletého pepře | Pepř černý mletý | |
3 3 vejce (menší) | Vejce slepičí | 210 g |
olej (na smažení) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
petržel (nasekanou) | Petržel kořenová čerstvá |