Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rarášci s volským okem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 210 kJ /
1 245 kcal
Bílkoviny105,37 g
– z toho živočišné bílkoviny104,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky56,74 g
– nasycené12,03 g
– nenasycené31,54 g
–– mononenasycené24,74 g
–– polynenasycené6,81 g
––– omega 31,08 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 1,09 g
Sůl2,84 g
Sacharidy77,55 g
– cukry2,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g vepřové plece (vcelku) Vepřová plec 350 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 30 ml
1 lžíce 1 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce zázvoru (najemno nastrouhaného kořene) Zázvor sušený 15 g
5 lžic 5 lžic solamylu Bramborový škrob 75 g
špetku špetku mletého pepře Pepř černý mletý
3 3 vejce (menší) Vejce slepičí 210 g
olej (na smažení) Olej řepkový
sůl Sůl mořská
petržel (nasekanou) Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.