Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Delikatesní bramborový salát s červenou řepou a šalvějí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie14 528 kJ /
3 472 kcal
Bílkoviny102,60 g
– z toho živočišné bílkoviny73,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,16 g
Tuky246,07 g
– nasycené36,13 g
– nenasycené185,17 g
–– mononenasycené62,67 g
–– polynenasycené122,50 g
––– omega 32,88 g
Vláknina40,06 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 7,28 g
Sůl17,57 g
Sacharidy196,48 g
– cukry27,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
1 ks 1 ks menší červená řepa Červená řepa čerstvá
1 sklenice 1 sklenice nakládané zeleniny ve sladkokyselém nálevu (do bramb. salátu) Zelenina směs sterilovaná
1/2 konzervy 1/2 konzervy sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný
4 ks 4 ks sterilovaných okurek Okurka polní zavařená
3 ks 3 ks cibule středně velké Cibule čerstvá 207 g
1 ks 1 ks cibule červená Cibule červená čerstvá 69 g
250 ml 250 ml majolky Majonéza 250 g
3 ks 3 ks vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 189 g
1 hrst 1 hrst šalvěje nakrájená najemno Šalvěj čerstvá
200 g 200 g salámu měkkého (junior - není podmínkou, dělám i bez něj) Polosuchý salám 200 g
1 lžička 1 lžička pepř mletý černý Pepř černý mletý 5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.