Nutriční hodnoty (Delikatesní bramborový salát s červenou řepou a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 14 528 kJ / 3 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 73,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,16 g |
Tuky | 246,07 g |
– nasycené | 36,13 g |
– nenasycené | 185,17 g |
–– mononenasycené | 62,67 g |
–– polynenasycené | 122,50 g |
––– omega 3 | 2,88 g |
Vláknina | 40,06 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 7,28 g |
Sůl | 17,57 g |
Sacharidy | 196,48 g |
– cukry | 27,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
1 ks 1 ks menší červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
1 sklenice 1 sklenice nakládané zeleniny ve sladkokyselém nálevu (do bramb. salátu) | Zelenina směs sterilovaná | |
1/2 konzervy 1/2 konzervy sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
4 ks 4 ks sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
3 ks 3 ks cibule středně velké | Cibule čerstvá | 207 g |
1 ks 1 ks cibule červená | Cibule červená čerstvá | 69 g |
250 ml 250 ml majolky | Majonéza | 250 g |
3 ks 3 ks vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 189 g |
1 hrst 1 hrst šalvěje nakrájená najemno | Šalvěj čerstvá | |
200 g 200 g salámu měkkého (junior - není podmínkou, dělám i bez něj) | Polosuchý salám | 200 g |
1 lžička 1 lžička pepř mletý černý | Pepř černý mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |