Nutriční hodnoty (Houbový salát II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 183 kJ / 3 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,90 g |
Tuky | 204,40 g |
– nasycené | 15,98 g |
– nenasycené | 179,50 g |
–– mononenasycené | 126,65 g |
–– polynenasycené | 52,85 g |
––– omega 3 | 16,40 g |
Vláknina | 94,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,14 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 250,00 g |
– cukry | 208,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg čerstvých hub | Hřib čerstvý | 1000 g |
0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
300 g 300 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
trochu trochu kečupu | Kečup sladký | |
150 g 150 g cukru (i více) | Cukr bílý | 150 g |
1 sklenička 1 sklenička oleje | Olej řepkový | 200 ml |
2 dcl 2 dcl octa | Ocet lihový | 200 ml |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
1 dcl 1 dcl vody | Voda | 100 ml |
30 g 30 g soli | Sůl mořská | 30 g |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený |