Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na citrusech a citronovém pepři, připraveno v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 326 kJ /
795 kcal
Bílkoviny92,11 g
– z toho živočišné bílkoviny89,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,56 g
Tuky31,02 g
– nasycené5,50 g
– nenasycené19,63 g
–– mononenasycené15,28 g
–– polynenasycené4,34 g
––– omega 31,09 g
Vláknina6,64 g
Cholesterol 293 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy33,48 g
– cukry21,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g vepřové plece vcelku - nejlépe tvar válečku podobný svíčkové Vepřová plec 450 g
1 lžička 1 lžička koření citronový pepř Pepř černý 5 g
z 1 1 dobře očištěného citronu nastrouhaná kůra Citrón čerstvý 90 g
100 ml 100 ml 100% pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 100 ml
1 lžíci 1 lžíci oleje Olej řepkový 11 ml
mikrotenový sáček sáček
plátek plátek másla silný cca 2 cm Máslo kravské
100 ml 100 ml 100% pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 100 ml
2 lžíce 2 lžíce sojové polosladké omáčky
špetku špetku soli Sůl mořská
(dvojitě přeložený alobal o rozměru 50x50 cm)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.