Nutriční hodnoty (Vepřová plec na citrusech a citronovém pepři, připraveno v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 326 kJ / 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
Tuky | 31,02 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 19,63 g |
–– mononenasycené | 15,28 g |
–– polynenasycené | 4,34 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 6,64 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 33,48 g |
– cukry | 21,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g vepřové plece vcelku - nejlépe tvar válečku podobný svíčkové | Vepřová plec | 450 g |
1 lžička 1 lžička koření citronový pepř | Pepř černý | 5 g |
z 1 1 dobře očištěného citronu nastrouhaná kůra | Citrón čerstvý | 90 g |
100 ml 100 ml 100% pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 100 ml |
1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
mikrotenový sáček sáček | ||
plátek plátek másla silný cca 2 cm | Máslo kravské | |
100 ml 100 ml 100% pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce sojové polosladké omáčky | ||
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
(dvojitě přeložený alobal o rozměru 50x50 cm) |