Nutriční hodnoty (Naložené vepřové řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 815 kJ / 1 390 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 209,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,22 g |
Tuky | 51,22 g |
– nasycené | 12,31 g |
– nenasycené | 25,09 g |
–– mononenasycené | 20,60 g |
–– polynenasycené | 4,49 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 2,58 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 20,30 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750-1000 g 750-1000 g vepřových řízků | Vepřová kýta | 875 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
3 lžičky 3 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |