Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý vajíčkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 294 kJ /
2 699 kcal
Bílkoviny46,04 g
– z toho živočišné bílkoviny39,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,98 g
Tuky274,19 g
– nasycené38,25 g
– nenasycené204,81 g
–– mononenasycené66,63 g
–– polynenasycené138,18 g
––– omega 33,13 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,56 g
Sodík 2,85 g
Sůl6,95 g
Sacharidy10,95 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 uvařených vajec na tvrdo Vejce slepičí 315 g
3-4 3-4 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
300 g 300 g majonézy Majonéza 300 g
sůl dle potřeby Sůl mořská
mletý pepř dle chuti Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.