Nutriční hodnoty (Rychlý vajíčkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 294 kJ / 2 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 274,19 g |
– nasycené | 38,25 g |
– nenasycené | 204,81 g |
–– mononenasycené | 66,63 g |
–– polynenasycené | 138,18 g |
––– omega 3 | 3,13 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,95 g |
Sacharidy | 10,95 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 uvařených vajec na tvrdo | Vejce slepičí | 315 g |
3-4 3-4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
300 g 300 g majonézy | Majonéza | 300 g |
sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
mletý pepř dle chuti | Pepř černý mletý |