Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový chleba II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 186 kJ /
2 435 kcal
Bílkoviny74,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,15 g
Tuky13,40 g
– nasycené2,53 g
– nenasycené8,55 g
–– mononenasycené1,92 g
–– polynenasycené6,63 g
––– omega 30,61 g
Vláknina31,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,57 g
Sůl16,30 g
Sacharidy488,68 g
– cukry39,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
360 ml 360 ml vody Voda 360 ml
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
14 g 14 g droždí (nebo 2 lžičky sušeného) Droždí pekařské lisované 14 g
2 lžičky 2 lžičky chlebového koření (nebo drceného kmínu) Kmín mletý 10 g
2 lžíce 2 lžíce Bramboráku v prášku (nemusí být) Směs na bramborové placky 30 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
160 g 160 g vařených nastrouhaných brambor Brambor zimní 160 g
100 g 100 g žitné mouky Mouka žitná hladká 100 g
280 g 280 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 280 g
200-220 g 200-220 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.