Nutriční hodnoty (Jablečná bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 736 kJ / 4 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
Tuky | 55,56 g |
– nasycené | 13,62 g |
– nenasycené | 25,80 g |
–– mononenasycené | 17,50 g |
–– polynenasycené | 8,30 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 656 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 919,20 g |
– cukry | 550,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
400 g 400 g cukru krupice | Cukr bílý | 400 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |