Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 736 kJ /
4 717 kcal
Bílkoviny108,08 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,00 g
Tuky55,56 g
– nasycené13,62 g
– nenasycené25,80 g
–– mononenasycené17,50 g
–– polynenasycené8,30 g
––– omega 30,57 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 656 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy919,20 g
– cukry550,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
400 g 400 g cukru krupice Cukr bílý 400 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.