Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vymazlený jablečný štrúdl / závin podle paní Gáborové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie14 011 kJ /
3 349 kcal
Bílkoviny36,83 g
– z toho živočišné bílkoviny4,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,50 g
Tuky169,18 g
– nasycené79,07 g
– nenasycené86,88 g
–– mononenasycené33,71 g
–– polynenasycené53,18 g
––– omega 30,22 g
Vláknina37,20 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 679 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy390,67 g
– cukry174,99 g
––– laktóza0,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g listového těsta Listové těsto 500 g
4 lžíce 4 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 60 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
120 g 120 g rozinek Rozinky 120 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
2 lžíce 2 lžíce skořice Skořice ceylonská 30 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.