Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Piadine Romagnole)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 758 kJ /
3 049 kcal
Bílkoviny63,84 g
– z toho živočišné bílkoviny6,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,50 g
Tuky140,35 g
– nasycené65,50 g
– nenasycené71,48 g
–– mononenasycené53,44 g
–– polynenasycené18,04 g
––– omega 30,64 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 6,11 g
Sůl15,59 g
Sacharidy375,19 g
– cukry30,39 g
––– laktóza5,39 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
110 g 110 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 110 ml
140 g 140 g vody Voda 140 ml
lžička lžička cukru Cukr bílý
lžička lžička medu Med nepasterovaný
15 g 15 g soli Sůl mořská 15 g
130 g 130 g změklého sádla Sádlo vepřové 130 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.