Nutriční hodnoty (Piadine Romagnole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 758 kJ / 3 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 140,35 g |
– nasycené | 65,50 g |
– nenasycené | 71,48 g |
–– mononenasycené | 53,44 g |
–– polynenasycené | 18,04 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 124 mg |
Sodík | 6,11 g |
Sůl | 15,59 g |
Sacharidy | 375,19 g |
– cukry | 30,39 g |
––– laktóza | 5,39 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
110 g 110 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 110 ml |
140 g 140 g vody | Voda | 140 ml |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
lžička lžička medu | Med nepasterovaný | |
15 g 15 g soli | Sůl mořská | 15 g |
130 g 130 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 130 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |