Nutriční hodnoty (Osvěžující salát s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 044 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,65 g |
Tuky | 28,15 g |
– nasycené | 12,30 g |
– nenasycené | 14,62 g |
–– mononenasycené | 6,98 g |
–– polynenasycené | 7,65 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 81 mg |
Sodík | 938 mg |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 22,88 g |
– cukry | 20,63 g |
––– laktóza | 2,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g uzeného sýra tofu | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
100 g 100 g nahrubo nastrouhaného jablka | Jablko čerstvé | 100 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |