Nutriční hodnoty (Cilbir - turecké ztracené vejce v jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 861 kJ / 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 10,41 g |
– nasycené | 3,36 g |
– nenasycené | 4,49 g |
–– mononenasycené | 3,46 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 10,81 g |
– cukry | 8,15 g |
––– laktóza | 7,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 polévková lžíce másla nebo olivový olej | Máslo kravské | 1 g |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |