Nutriční hodnoty (Vepřová panenka pečená ve slaninovém kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 889 kJ / 1 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,85 g |
Tuky | 103,99 g |
– nasycené | 45,77 g |
– nenasycené | 52,20 g |
–– mononenasycené | 44,64 g |
–– polynenasycené | 7,57 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 48,40 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
rozmarýn (nemusí být) | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
3 3 velké brambory vařené | Brambor zimní | 150 g |
1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |