Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 738 kJ / 3 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,32 g |
Tuky | 59,57 g |
– nasycené | 17,81 g |
– nenasycené | 26,31 g |
–– mononenasycené | 19,23 g |
–– polynenasycené | 7,08 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 35,80 g |
Cholesterol | 1,58 g |
Sodík | 961 mg |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 625,30 g |
– cukry | 323,83 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
9 lžic 9 lžic vlažné vody | Voda | 162 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 kg 1 kg nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
čokoláda na zdobení | Čokoláda mléčná 30% |