Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 779 kJ /
1 381 kcal
Bílkoviny86,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny86,11 g
Tuky3,34 g
– nasycené1,18 g
– nenasycené2,23 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené1,73 g
––– omega 30,02 g
Vláknina70,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy217,13 g
– cukry13,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
350 g 350 g fazolí Fazole bílé 350 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
2 dl 2 dl zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.