Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčkový špíz na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 310 kJ /
2 464 kcal
Bílkoviny111,73 g
– z toho živočišné bílkoviny107,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky205,42 g
– nasycené50,32 g
– nenasycené124,36 g
–– mononenasycené92,03 g
–– polynenasycené32,33 g
––– omega 34,72 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 3,04 g
Sůl6,85 g
Sacharidy37,30 g
– cukry19,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 g 400-500 g nižšího libového bůčku Vepřový bok 450 g
mletý pepř Pepř černý mletý
200 g 200 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 200 g
300 g 300 g pikantní klobásy Klobása 300 g
100 g 100 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.