Nutriční hodnoty (Bůčkový špíz na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 310 kJ / 2 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 205,42 g |
– nasycené | 50,32 g |
– nenasycené | 124,36 g |
–– mononenasycené | 92,03 g |
–– polynenasycené | 32,33 g |
––– omega 3 | 4,72 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 6,85 g |
Sacharidy | 37,30 g |
– cukry | 19,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g nižšího libového bůčku | Vepřový bok | 450 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | 200 g |
300 g 300 g pikantní klobásy | Klobása | 300 g |
100 g 100 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |