Nutriční hodnoty (Domácí ořechový sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 407 kJ / 97 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,63 g |
Tuky | 1,75 g |
– nasycené | 0,48 g |
– nenasycené | 1,24 g |
–– mononenasycené | 0,59 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 9,08 g |
– cukry | 2,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 šálek 1 šálek loupaných mandlí | Mandle loupané | |
1/2 šálku 1/2 šálku sušených rajčat – namočených | Dužina červeného rajčete sušená | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky uzené papriky – koření | Paprika uzená | 2.5 g |
4 lžičky 4 lžičky lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 20 g |
čtvrt lžičky lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky oregana | Oregano sušené | 2.5 g |
voda | Voda |