Nutriční hodnoty (Lívance II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 9 522 kJ / 2 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,65 g |
Tuky | 32,83 g |
– nasycené | 10,75 g |
– nenasycené | 15,31 g |
–– mononenasycené | 8,66 g |
–– polynenasycené | 6,64 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 391,74 g |
– cukry | 49,92 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
2 hrnky 2 hrnky mléka (vlažného) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
lžíce lžíce cukru | Cukr bílý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |