Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lívance II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie9 522 kJ /
2 276 kcal
Bílkoviny95,01 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,65 g
Tuky32,83 g
– nasycené10,75 g
– nenasycené15,31 g
–– mononenasycené8,66 g
–– polynenasycené6,64 g
––– omega 30,61 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 408 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy391,74 g
– cukry49,92 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
2 hrnky 2 hrnky mléka (vlažného) Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1/2 kostky 1/2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 21 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
lžíce lžíce cukru Cukr bílý
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.