Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát z Moravy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 859 kJ /
1 161 kcal
Bílkoviny76,55 g
– z toho živočišné bílkoviny74,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,79 g
Tuky83,24 g
– nasycené28,17 g
– nenasycené35,72 g
–– mononenasycené29,11 g
–– polynenasycené6,61 g
––– omega 30,53 g
Vláknina2,46 g
Cholesterol 2,14 g
Sodík 936 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy25,27 g
– cukry8,35 g
––– laktóza7,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
1 kelímek 1 kelímek (250 ml) zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
1 1 větší brambor Brambor zimní 50 g
2 2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
1 1 jarní cibulku s natí Cibulka jarní čerstvá
1 lžičku 1 lžičku krájené pažitky Pažitka čerstvá 5 g
1 lžičku 1 lžičku plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
šťávu ze 1/4 šťávu ze 1/4 citronu Citrón čerstvý 22.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.