Nutriční hodnoty (Spaghetti carbonara)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 308 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,80 g |
Tuky | 27,64 g |
– nasycené | 6,84 g |
– nenasycené | 12,10 g |
–– mononenasycené | 9,06 g |
–– polynenasycené | 3,04 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 187,10 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g špaget n 5 Barilla | Špagety pšeničné | 220 g |
100 100 g guanciale na kostičky | ||
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 vrchovaté polévkové lžíce nastrouhaného Pecorino Romano | Pecorino | |
2 2 vrchovaté polévkové lžíce nastrouhané Gran Moravia | Parmezán | |
plátky plátky na ozdobení | ||
2 2 malé stroužky česneku na tenké plátky | Česnek čerstvý | 140 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
čerstva bazalka na ozdobu | Bazalka čerstvá |