Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broučci (Včelka Mája a Beruška))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 372 kJ /
3 913 kcal
Bílkoviny56,77 g
– z toho živočišné bílkoviny44,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,80 g
Tuky260,39 g
– nasycené161,38 g
– nenasycené86,29 g
–– mononenasycené77,90 g
–– polynenasycené8,39 g
––– omega 30,89 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 581 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy332,15 g
– cukry167,75 g
––– laktóza14,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g Solamylu Bramborový škrob 100 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
3 3 polévkové lžíce horké vody Voda
(Z poloviční porce porce upečeme korpus na včelku Máju)
Marcipán Marcipán
1 1 kokosový pudink Puding v prášku
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
moučkový cukr podle chuti Cukr bílý
2 PL 2 PL kokosu Kokos strouhaný 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.