Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bigos podle Majky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie53 586 kJ /
12 808 kcal
Bílkoviny1 600,30 g
– z toho živočišné bílkoviny1 514,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny86,30 g
Tuky562,84 g
– nasycené268,30 g
– nenasycené242,42 g
–– mononenasycené154,30 g
–– polynenasycené88,12 g
––– omega 34,30 g
Vláknina138,40 g
Cholesterol 3,35 g
Sodík 52,37 g
Sůl129,00 g
Sacharidy266,00 g
– cukry231,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 5000 g
1 1 větší hlávka bílého zelí Zelí bílé čerstvé
4 kg 4 kg vepřových kostí (které zůstaly z krkovičky a kotlety, ale s dostatkem masa, ne ohlodané!) Kost vepřová 4000 g
1 kg 1 kg vepřového plecka Vepřová plec 1000 g
1/2 kg 1/2 kg uzeného masa( bůček, krkovice)
1/2 kg 1/2 kg klobásek Klobása 500 g
1/2 kg 1/2 kg měkkého salámu Měkký salám 500 g
420 g 420 g protlaku Protlak rajčatový 420 g
5-6 5-6 bobkových listů Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.