Nutriční hodnoty (Polévka s mletým hovězím masem a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 64 731 kJ / 15 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 533,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 118,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 414,84 g |
Tuky | 104,90 g |
– nasycené | 21,64 g |
– nenasycené | 55,50 g |
–– mononenasycené | 16,97 g |
–– polynenasycené | 38,53 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 743,20 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 2 728,26 g |
– cukry | 2 264,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého libového hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
2 2 (25ml) polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
3 strouzky 3 strouzky česneku( rozmackaneho) | ||
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g hub (pouzivam zampiony) | Hřib čerstvý | 250 g |
750 750 ml nakrájených rajčat z konzervy | Rajče červené čerstvé | 45000 g |
550 550 ml bílých fazolí z konzervy (precezene a proplachnute vodou) | Fazole bílé | |
1 litr 1 litr hoveziho vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
25 ml 25 ml (2 polevkove lzice) rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 25 g |
1-1,5 1-1,5 kávové lžičky italského kořeni | Provensálské koření | |
1 1 kávová lžička sušené bazalky | Bazalka sušená | |
1/4 1/4 kávové lžičky vloček drcené červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený |