Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s mletým hovězím masem a fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie64 731 kJ /
15 471 kcal
Bílkoviny533,01 g
– z toho živočišné bílkoviny118,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny414,84 g
Tuky104,90 g
– nasycené21,64 g
– nenasycené55,50 g
–– mononenasycené16,97 g
–– polynenasycené38,53 g
––– omega 30,38 g
Vláknina743,20 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 3,52 g
Sůl0,70 g
Sacharidy2 728,26 g
– cukry2 264,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého libového hovězího masa Hovězí kýta 500 g
2 2 (25ml) polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
3 strouzky 3 strouzky česneku( rozmackaneho)
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g hub (pouzivam zampiony) Hřib čerstvý 250 g
750 750 ml nakrájených rajčat z konzervy Rajče červené čerstvé 45000 g
550 550 ml bílých fazolí z konzervy (precezene a proplachnute vodou) Fazole bílé
1 litr 1 litr hoveziho vývaru Vývar hovězí 1000 ml
25 ml 25 ml (2 polevkove lzice) rajčatového protlaku Protlak rajčatový 25 g
1-1,5 1-1,5 kávové lžičky italského kořeni Provensálské koření
1 1 kávová lžička sušené bazalky Bazalka sušená
1/4 1/4 kávové lžičky vloček drcené červené papriky Paprika červená čerstvá 37.5 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.