Nutriční hodnoty (Játrová nádivka nebo játrové knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 130 kJ / 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,14 g |
Tuky | 8,69 g |
– nasycené | 2,17 g |
– nenasycené | 4,07 g |
–– mononenasycené | 3,02 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,11 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 32,85 g |
– cukry | 2,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová játra cca. 150 g | Játra vepřová | |
cibule | Cibule čerstvá | |
olej (nebo sádlo na osmažení cibulky) | Olej řepkový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 tvrdý rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
zelené bylinky | Petržel nať čerstvá |