Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová nádivka nebo játrové knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 130 kJ /
270 kcal
Bílkoviny13,82 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,14 g
Tuky8,69 g
– nasycené2,17 g
– nenasycené4,07 g
–– mononenasycené3,02 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,11 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 414 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy32,85 g
– cukry2,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová játra cca. 150 g Játra vepřová
cibule Cibule čerstvá
olej (nebo sádlo na osmažení cibulky) Olej řepkový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 tvrdý rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
zelené bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.