Nutriční hodnoty (Mandlo-mandarinkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 10 023 kJ / 2 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,84 g |
Tuky | 184,54 g |
– nasycené | 14,18 g |
– nenasycené | 164,43 g |
–– mononenasycené | 106,90 g |
–– polynenasycené | 57,53 g |
––– omega 3 | 10,25 g |
Vláknina | 16,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 153,71 g |
– cukry | 131,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku oleje (velikost hrneceku 250 ml) | Olej řepkový | 125 ml |
1/4 hrnečku 1/4 hrnečku jablečného octa | Ocet jablečný | |
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku bílého cukru | Cukr bílý | 125 g |
1 1 kávová lžička soli | Sůl mořská | |
1/4 1/4 kávové lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | |
2 2 polévkové lžíce sušené petrželky | Petržel nať sušená | |
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku mandlí nakrájené na plátky nebo nudličky | Mandle neloupané | 125 g |
1 1 celý červeno listový salát (natrhaný na kousky) | Salát listový čerstvý | |
1 1 červená cibule (nakrájená na drobno) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 hrneček 1 hrneček nakrájeného řapíkového celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 malá konzerva mandarinek | Mandarinka zavařená |