Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlo-mandarinkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie10 023 kJ /
2 396 kcal
Bílkoviny22,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,84 g
Tuky184,54 g
– nasycené14,18 g
– nenasycené164,43 g
–– mononenasycené106,90 g
–– polynenasycené57,53 g
––– omega 310,25 g
Vláknina16,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy153,71 g
– cukry131,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku oleje (velikost hrneceku 250 ml) Olej řepkový 125 ml
1/4 hrnečku 1/4 hrnečku jablečného octa Ocet jablečný
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku bílého cukru Cukr bílý 125 g
1 1 kávová lžička soli Sůl mořská
1/4 1/4 kávové lžičky mletého pepře Pepř černý mletý
2 2 polévkové lžíce sušené petrželky Petržel nať sušená
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku mandlí nakrájené na plátky nebo nudličky Mandle neloupané 125 g
1 1 celý červeno listový salát (natrhaný na kousky) Salát listový čerstvý
1 1 červená cibule (nakrájená na drobno) Cibule červená čerstvá 69 g
1 hrneček 1 hrneček nakrájeného řapíkového celeru Celer bulva čerstvá
1 1 malá konzerva mandarinek Mandarinka zavařená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.