Nutriční hodnoty (Celozrnná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 905 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 169,46 g |
– nasycené | 16,17 g |
– nenasycené | 141,99 g |
–– mononenasycené | 101,16 g |
–– polynenasycené | 40,83 g |
––– omega 3 | 12,41 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 61,60 g |
– cukry | 44,00 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hrnky celozrnné pšeničné mouky (použila jsem odměrku 250 ml) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | |
2 2 banány nakrájené na kousky nebo můžete použít jablka | Banán čerstvý | 180 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 ml 150 ml třtinového cukru | Cukr třtinový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
rozinky | Rozinky |