Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinkový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie8 213 kJ /
1 963 kcal
Bílkoviny45,44 g
– z toho živočišné bílkoviny26,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,00 g
Tuky65,98 g
– nasycené27,36 g
– nenasycené27,95 g
–– mononenasycené22,55 g
–– polynenasycené5,40 g
––– omega 30,10 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 795 mg
Sodík 313 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy291,60 g
– cukry183,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
120 g 120 g práškového cukru Cukr bílý 120 g
150 g 150 g polohrubé mouky výběrové Mouka pšeničná polohrubá 150 g
3 PL 3 PL studené vody Voda 54 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
3 3 smetany na šlehání 31% (každá 215 g) Smetana kravská sladká 30%
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
100 ml 100 ml mandarinkového koncentrátu Sunquick (nebo pomerančového)
1 1 malý mandarinkový kompot (asi 300 g) Mandarinka zavařená
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
20 g 20 g sádla (nebo 100% tuk) Sádlo vepřové 20 g
8 PL 8 PL vroucí vody Voda 144 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.