Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Żur ze syrovátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 320 kJ /
3 422 kcal
Bílkoviny150,12 g
– z toho živočišné bílkoviny146,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,15 g
Tuky237,09 g
– nasycené109,75 g
– nenasycené94,55 g
–– mononenasycené77,25 g
–– polynenasycené17,30 g
––– omega 31,47 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 6,21 g
Sůl10,84 g
Sacharidy170,10 g
– cukry144,10 g
––– laktóza138,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 l 2 l syrovátky Syrovátka tekutá 2000 ml
1 l 1 l sladké smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 1000 ml
250 g 250 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 250 g
200 g 200 g klobásy Klobása 200 g
1 1 křen Křen čerstvý 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
4 4 natvrdo vařená vejce Vejce slepičí 280 g
1 PL 1 PL mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.