Nutriční hodnoty (Żur ze syrovátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 320 kJ / 3 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 146,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 237,09 g |
– nasycené | 109,75 g |
– nenasycené | 94,55 g |
–– mononenasycené | 77,25 g |
–– polynenasycené | 17,30 g |
––– omega 3 | 1,47 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 6,21 g |
Sůl | 10,84 g |
Sacharidy | 170,10 g |
– cukry | 144,10 g |
––– laktóza | 138,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 l 2 l syrovátky | Syrovátka tekutá | 2000 ml |
1 l 1 l sladké smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 1000 ml |
250 g 250 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 250 g |
200 g 200 g klobásy | Klobása | 200 g |
1 1 křen | Křen čerstvý | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
4 4 natvrdo vařená vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 PL 1 PL mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |