Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená jablka s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 768 kJ /
1 618 kcal
Bílkoviny6,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,74 g
Tuky3,28 g
– nasycené1,31 g
– nenasycené1,44 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené0,93 g
––– omega 30,12 g
Vláknina27,90 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 472 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy379,91 g
– cukry360,21 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 jablka nejlépe nakyslá Jablko čerstvé 450 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g
3 3 polévkové lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
1 1 kávová lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 1 kávová lžička skořice Skořice ceylonská
1 1 kávovoá lžička mletého hřebíčku Hřebíček
1 1 kávová lžička mleté ostré papriky Paprika pálivá
špetka špetka badyánu Badyán
1 1 polévková lžíce másla Máslo kravské 1 g
1 1 polévková lžíce křenu (více či méně dle povahy a odvahy) Křen čerstvý 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.