Nutriční hodnoty (Dušená jablka s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 768 kJ / 1 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 3,28 g |
– nasycené | 1,31 g |
– nenasycené | 1,44 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 27,90 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 379,91 g |
– cukry | 360,21 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 jablka nejlépe nakyslá | Jablko čerstvé | 450 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
3 3 polévkové lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
1 1 kávová lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 kávová lžička skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 kávovoá lžička mletého hřebíčku | Hřebíček | |
1 1 kávová lžička mleté ostré papriky | Paprika pálivá | |
špetka špetka badyánu | Badyán | |
1 1 polévková lžíce másla | Máslo kravské | 1 g |
1 1 polévková lžíce křenu (více či méně dle povahy a odvahy) | Křen čerstvý | 100 g |
sůl | Sůl mořská |