Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka ve vaječných skořápkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 24

Energie9 598 kJ /
2 294 kcal
Bílkoviny39,97 g
– z toho živočišné bílkoviny39,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky117,74 g
– nasycené62,28 g
– nenasycené44,00 g
–– mononenasycené36,20 g
–– polynenasycené7,80 g
––– omega 30,86 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 593 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy268,65 g
– cukry256,25 g
––– laktóza6,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vajíčka Vejce slepičí 280 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
250 ml 250 ml šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
(možno nahradit mlékem a olejem v poměru 2/3 mléka + 1/3 oleje) Mléko kravské polotučné 1,5%
1,5 1,5 hrnku hladké mouky (možno trošku přidat podle velikosti vajíček) Mouka pšeničná hladká
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.