Nutriční hodnoty (Bábovka ve vaječných skořápkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 24
Energie | 9 598 kJ / 2 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 117,74 g |
– nasycené | 62,28 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 36,20 g |
–– polynenasycené | 7,80 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 593 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 268,65 g |
– cukry | 256,25 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
(možno nahradit mlékem a olejem v poměru 2/3 mléka + 1/3 oleje) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1,5 1,5 hrnku hladké mouky (možno trošku přidat podle velikosti vajíček) | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |